Nieuws

OVER ONS > NIEUWS

Verbouwing uitvaartcentrum De Engenhof gestart.

In Januari 2019 heeft Uitvaartverzorging Smorenburg  het uitvaartcentrum overgenomen van de maatschap De Engenhof. Wij willen graag in Soest een sfeervolle faciliteit aan kunnen bieden welke voldoet aan de hedendaagse wensen rondom afscheid nemen. Deze aanpassingen houden oa in het realiseren van 2 familiekamers, herinrichting van de afscheidsruimte en een geheel vernieuwde verzorgingsruimte. Daarbij verhuizen wij op termijn ons kantoor van Soesterberg naar De Engenhof.

De verbouwing zullen wij in fases doen zodat de gebruiksmogelijkheden van het uitvaartcentrum zoveel mogelijk door kunnen gaan. Wij zullen u hierover telefonisch informeren indien u contact met ons opneemt.

De eerste fase is de realisatie van 2  familiekamers.

Met de familiekamers willen wij een huiselijke en sfeervolle ruimte creëren waar nabestaanden zonder het maken van een afspraak afscheid van hun dierbare kunnen nemen. Het is niet altijd mogelijk om een  overledene thuis op te baren terwijl de nabestaanden wel de behoefte hebben om vaak en zonder afspraak bij de overledene te willen zijn. Er komen 2 afzonderlijke familiekamers waarbij de entree, kitchenette en toilet gedeeld worden.

Vanaf heden zijn wij met de bouw activiteiten gestart. Het uitvaartcentrum blijft toegankelijk voor opbaringen, afscheid nemen en condoleance. Indien u vragen heeft kunt u contact opnemen met Uitvaartverzorging Smorenburg.

T 035 – 6013086